hoe vraag je aan je vriendin zonder opdringerig te zijn of ze met je wild zoenen??

pas zei ze dat ik nog ff moest wachten maar dat is nu een week terug dus zal ik het nu weer vragen??

Toegevoegd na 4 minuten:
ik ben 13 en zij 12 maar ze heeft al wel ervaring:P

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geef haar af en toe een kus op haar wang, zo laat je zien dat je haar lief vind en als zij er aan toe is.....en ze weet dat jij haar op d'r wang wilt kussen, zal ze vanzelf haar hoofd naar je toe draaien. Maar vragen zou ik niet meer doen, dan is de spanning er al gelijk vanaf en dat is nou net wat "zoenen" zo leuk maakt. suc6

Door het niet te vragen.. ALs je een leuke avond uit gaat met haar, komt het er waarschijnlijk vanzelf van. Hoe oud ben je? Misschien samen naar een leuke film? Daarna in de stad nog wat drinken? Waarschijnlijk is het tijdens de romantische film al wel raak?

Al een hele week geleden? Je bent wat ongeduldig...:). Vraag maar aan haar: ik wil graag met je zoenen omdat ik je zo leuk vind, maar jij moet maar zeggen wanneer jij het ook wilt. Dan hoor je het vanzelf!

zoenen komt vanzelf niet te ongeduldig zijn om een bepaald moment als het gezellig is en jullie zijn heerlijk samen alleen op een romantisch plek gebeurt het vanzelf

wild zoenen zou ik niet aan beginnen maar je kan gewoon vragen of je haar mag zoenen. hoe? mag ik je zoenen? vind je het goed als ik je zoen? ik vind je lief vind je het erg als ik je zoen? als je het niet vraagt schrikt ze zich misschien 3 slagen in de rondte van je actie. ervaring wil niet meteen zeggen dat je ervan gediend bent 'zomaar' gezoend te worden hoor..... veel lebberpret!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100