Wat zou jij willen veranderen in je verleden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

dat mijn ouders langer geleefd zouden hebben

Waar zal ik beginnen? Ik zou best dingen anders gedaan willen hebben; de keuzes die mijn leven niet ten goeden zijn gekomen. Klinkt heel dramatisch, maar dat valt best mee hoor. Feit is dat deze dingen niet meer terug te draaien zijn. Leer er mee leven, trek je les eruit, kijk vooruit en weer doorlopen. Toegevoegd op 30-05-2009 19:35:58 Natuurlijk zijn er ook dingen die je niet zomaar los kan laten. In deze gevallen is het belangrijk de waarheid te erkennen. Negatieve emoties erkennen die je lang onderdrukt heb, zodat ze je leven niet langer kunnen ondermijnen.

Ik wou dat vroeger voor een andere toekomst had gekozen....

Alle verkeerde keuzes die ik heb gemaakt

Niets. Er heeeeel veel vervelende dingen gebeurt, maar die dingen hebben me wel gevormd tot wie ik nu ben. En daar ben ik tevreden mee, dus zodoende :) Hoewel, een heel klein akkefietje met een paraplu zou ik wel willen veranderen, maar daarover ga ik liever niet in detail (mochten er mensen die er wat vanaf weten hier ook op gv komen).

Niks.. If I had to do it all again, I wouldn't take away the rain, cause I know it made me who I am...

als het bestond, dan zou ik dat gewoon willen wissen, zonder 5 puntenaftrek en als ik mocht dan zou ik dat gewoon bij iedereen doen dan zag de wereld er mooier uit...

ik had even gewacht met mijn borstverkleining, en pas als ik mijn kinderen had het doen. nu kan ik al bijna weer. dat ik meer mijn best had gedaan op school. dat ik een ander vak had gekozen. (anders behalve dan dansen, dat is mijn lust en leven) ik bedoel mijn echte beroep. dat ik naar een andere hogereschool was gegaan.

Edit Piaff zong het lang geleden al; Non, je ne regrette rien.

Leef zonder spijt.

Zonder alle ongelukkige en vervelende ervaringen uit het verleden, had ik een heleboel levenslessen gemist. Tevens had ik wellicht minder waardering gehad voor dingen, die ik juist door het verleden zeker niet als vanzelfsprekend zie. Het antwoord is niets...

Dat ik in een liefdevol gezin was opgegroeid.

Nee!!!!!!! Nooit!!!!! Niets!!!!! Nimmer!!

Mijn ego, had wel wat meer zelfbewust door mijn middelbare school mogen laveren. Overigens zijn er genoeg mensen die mij kennen die zich afvragen waar ik het over heb.

Ik zit al een tijd na te denken, of en wat ik op deze vraag zou antwoorden. Maar ondanks een traumatische jeugd heeft mijn verleden mij wel gemaakt tot wie ik nu ben. En ik ben tevreden met wie ik ben... En tot slot: Ik ben het verleden, het heden en de toekomst...

Ik zou willen dat ik meer voor mezelf had gekozen en zekerder door het leven was gegaan. Maar het verleden heeft me gemaakt tot wie ik nu ben, dus eigenlijk hoeft er niks veranderd te worden :)

Helaas kan je niets veranderen aan je verleden. Het verleden heeft je tot de persoonlijkheid van nu gemaakt. Nu in het heden kan je nog veranderen. Veel mensen hebben heel veel meegemaakt in het verleden. Die kunnen ze loslaten om beter met de pijn om te gaan. Anderzijds is ons pas bepaald. Alle ervaringen behoren bij ons levenspad. Mensen zouden ook een positieve lijst moeten aanleggen want de vervelende dingen heb je immers al gehad. Je hoeft niet terug in de tijd en morgen is zo ver. Als je droomt om de dingen te willen veranderen wat je hebt geleerd of hebt ervaren, pas die toe in je leven van nu. Het is heel verreikend. Boeddha zei"Gisteren is dood, morgen moet nog geboren worden, vandaag is goed genoeg. Addy

Ik zou niks willen veranderen. Want ik geloof dat alles met een reden gebeurd en ik merk dat ik in moeilijke periodes waarin ik fouten maak ik sterker word en er veel uit leer. En dat maakt me hoe ik nou ben.

Mijn geboortedatum en dan elk jaar een dozijn idiotieën.

Dat ik niet ziek geworden zou zijn in het verleden en daardoor zou ik nu niet in de WAO zitten en gewoon net als vele anderen gewoon kunnen werken!!!

niets

Niets leer uit het verleden . En leef met de toekomst

Niet zoveel. Ik had beter mijn best moeten doen in het jaar dat ik bleef zitten en ik denk dat ik dingen soms anders had moeten doen.. ik doe altijd maar waarvan ik denk dat het goed is.

ongeveer een stuk of zes gebeurtenissen, waaronder een citotoets, een avondje stappen, een overlijdensgeval, een ruzie, en een akkefietje met jeugdzorg en de raad van de kinderbescherming.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100