Is iemand die heel impulsief is een makkelijker slachtoffer van kwaadwillende mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

verschilt per geval. zelf ben ik heel impulsief en doe ik dingen waar ik soms niet goed over nagedacht heb. Maar dan komt het omdat ik het zelf wilde. de ene keer pakt het goed uit, de andere keer minder Niet omdat iemand anders het mij iets wil laten doen. mening over de vraag: ik krijg er een naar gevoel bij.

Ja en nee. Als je weet hoe je iemand die impulsief is kunt triggeren (bijvoorbeeld door uitdagen), dan heb je een goede kans dat je 'm iets kunt laten doen waar hij later spijt van heeft. Maar er zijn ook mensen die goed kunnen redeneren, en die laten zich soms bepraten door een goed klinkend verhaal.

ik denk het wel. Een verhaal om iemand te verleiden tot iets wat hij niet wil (een bepaalde aankoop bijv) klinkt altijd op het EERSTE gezicht prachtig, pas als je er over nadenkt of met anderen over praat zie je de gaten in het betoog. Die impulsieve heeft dan echter al ja gezegd

Nee, zo iemand zal snel en impulsief handelen, maar dat wil beslist niet zeggen, dat ie/zij ze niet op een rijtje heeft. Wel is de kans groter dat diegene een eerder genomen beslissing betreurt. Toegevoegd na 51 seconden: Impulsief is wat anders dan goed gelovig.

Impulsief hoeft niet gelijk te zijn aan naïef. Misschien maken impulsieve mensen sneller 'verkeerde' beslissingen, maar dit soort mensen zijn vaak ook slim genoeg om zich uit een situatie te redden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100