Hoe vertel je zoveel mogelijk mensen in een korte tijd dat je zoon is geboren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Korte beentjes, mini teentjes Heel klein mondje, pamperkontje. Welkom kleine ukkepuk, Je bent het tweede meesterstuk. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hoera, het is gelukt, ik ben op mijn verjaardag geboren :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Op deze manier: gewoon posten op GoeieVraag. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van G...... Ons jongste GV-lid!

Gefeliciteerd, een tv commercial, alles goed?

Proficiat... En dit is een beste poging, lieverd...

Breek in in het TV-journaal. Toegevoegd na 35 seconden: Gefeliciteerd natuurlijk.

proficiat... geniet maar lekker... mammie... Toegevoegd na 34 seconden: deze methode werkt wel denk ik... Toegevoegd na 1 minuut: heet ie David? ...of komt dat gewoon door het dekbed dat ik dat denk?

Gefeliciteerd. Weer een uniek kind op de wereld. Zij wij de eersten die het horen?

Deze manier werkt heel goed! Gefeliciteerd!!

Allereerst Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van je zoon. Alle geluk, liefde en gezondheid toegewenst. En het antwoord op je vraag: via GV natuurlijk :) of stuur een sms naar iedereen in het telefoonboek van je mobiel.

Dit is een goede manier om veel mensen te bereiken. Van harte gefeliciteerd,ik wens jullie alle geluk van de wereld.

Als we allemaal aan netwerken doen, verspreidt het zich als een lopend vuurtje... Veel gezondheid voor moeder en kind gewenst! En proficiat!

Van harte! Deze posting bereikt alvast enkele tientallen mensen, misschien wel 100. Verder zou je een "viral" via e-mail kunnen proberen. Maar daar heb je nu vast geen tijd voor. Ga maar lekker genieten, en uitrusten - neem ik aan - van alle werk dat je hebt verricht door dit wondertje op de wereld te zetten. Hoera!!!!!

Ha, die Bailey; Je hebt de juiste manier gevonden lijkt me; van harte geluk gewenst met je zoon!

dit lijkt me een prima manier! van harte gefeliciteerd :)

Heel veel geluk ermee, we hebben hier samen voor gezwoegd en meegeleeft. Onze kleine is geboren, wat hebben we hier lang op gewacht. Hij leefde in vele harten een lange tijd, nou jullie allemaal daar, geniet ervan. Hij is ook van ons een klein beetje intussen ;)

Leuk dat je het ons al laat weten, proficiat!

Dan moet je zo'n bordkartonnen ooivaar in je voortuin zetten. Of gewoon van de daken schreeuwen. Gefeliciteerd !

Gefeliciteerd.

Gefeliciteerd he..! Toegevoegd na 1 uur: Tebrikler

Zelfs vanuit het ziekenhuis krijg je de felicitaties! Lig hier ook tussen baby gehuil dus wel apart!

Twitter? Confrence call?

Zo! Fantastisch! Geweldig! Gefeliciteerd!

Goed gedaan!

Een beter medium dan internet is er bijna niet te vinden om dit mooie nieuws te melden. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. En nu tracteren op beschui.. ehh blauwe koek met muisjes :-)). Hoe heet het kleine wondertje?

Veel geluk en gezondheid toegewenst! Van harte! ;-)

Via Hyves, Facebook en Twitter natuurlijk, maak je meteen accounts voor je pasgeboren zoon aan en kun je meteen wat foto's posten ;) Gefeliciteerd, geniet ervan.

Met een megafoon op Rotterdam CS op vrijdagochtend rond 7:00

verspreid een virus dat zijn naam draagt.

Op deze manier dus... Gefeliciteerd...

Zo dus. :-) Gefeliciteerd!

O wat fijn! Hartelijk gefeliciteerd meid! Alles goed? En hoe heet hij? Ik wist dat je inmiddels aan het bevallen was en ik vroeg mij gisteren nog af hoe je dat hier wereldkundig zou kunnen maken omdat alleen vertellen niet mag. Maar ik was wel heel benieuwd dus je hebt het prima gedaan. Met alles! :-))))))) Heel veel geluk gewenst met de kleine. Geniet er maar lekker van en laat je vooral de eerste tijd maar eens even lekker in de watten leggen. Dat heb je dik verdiend ;-)

gefeliciteerd! en maak een poster en hang m op in de supermarkt// het buurthuis etc etc

Dit lijkt me een behoorlijk efficiënte manier ! Van harte gefeliciteerd !! En ou eerst even lekker gaan genieten, we zien je op een gegeven moment vanzelf wel weer terug. Tijdens één van de vele gebroken nachten ofzo ;-D

Schreeuw het van de daken.

Bailey wat geweldig, gefeliciteerd met je zoon. Hopelijk is alles heel erg goed gegaan. Geniet van de heerlijke tijd die komen gaat en voor je zoon: welkom op deze wereld, je moeder zal je later vast nog eens uitleggen dat je op de site GV zorgde voor een heleboel leuke reacties/antwoorden en dat een heleboel (onbekende) mensen mee genoten met het feit dat jij was geboren!!

Een stille wens werd een diep verlangen naar jou, een klein mens jij hebt hoop door geluk vervangen. Gefeliciteerd .

Gefeliciteerd, Deze manier werkt goed. Heel veel geluk met je kleine mannetje!!!!

Posten op GV blijkt goed te werken! Gefeliciteerd met je nieuwe zoontje. Ik wens jullie alle geluk en gezondheid toe!

Misschien een vliegtuigje met tekst. Van harte gefeliciteerd en ik ben ook benieuwd naar de naam van ons nieuwe wereldburgertje.

Ghihihi ja dit is de manier geloof ik! Wat een mooi mannetje.. Van harte! De eerste GV-baby! hoei!

Gefeliciteerd! Op het world wide web ben je zeker goed bezig om het veel mensen te laten weten.

Gefeliciteerd.. een geboortekaart, dunkt me. een mail kan makkelijker zijn, succes ermee!

Gefeliciteerd bailey. Je kan een SMS bom maken en versturen... Maar bij ons ging dat een keer verkeerd en kreeg iedereen 99 SMS jes ...

Gefeliciteerd! *Zo dus; maar dat heb je al genoeg gehoort, ik dacht laat ik eens even een ander antwoord bedenken. *Via mail? Maar dat heb je zeker ook al gehoort? *Roep het om door alle straten xd. *Kom op tv. (dat antwoord heb je ook al vaker gehad...) *euhm, maak een hyves voor je zoontje en maak er een soort doorstuur mailtje van zodat iedereen lid wordt. Zo komt een groot deel van de bevolking het wel te weten! xd Veel plezier met je kind, ik wens jullie veel geluk! Groetjes!

Gefeliciteerd Bailey! Geniet ervan! Ik ben nu wel erg benieuwd naar zijn naam. Om het zo snel mogelijk wereldkundig te maken ben je nu op de goede weg :-) Berichtje in de krant wil ook wel eens helpen, of papieren door de hele straat ophangen met het bericht er op.

Dit is de juiste manier, de allerbeste volgens mij. Ontzettend gefeliciteerd. (al ben ik een beetje laat :-( Ga er maar lekker van genieten, en als je dan tussendoor eens niet kan slapen pak je gewoon je laptop op schoot en kom je wat vragen beantwoorden.

Gefeliciteerd en het antwoord is Internet en Gv

Bailey van harte gefeliciteerd. Geniet maar lekker van je zoon en man. En laat je lekker verwennen door alle kraamvisite.

Door een 'Google Ad' advertentie. Gefeliciteerd!

Van Harte gefeliciteerd!!! Deze manier (op GV dus),en sms-en, hyves, twitter. Mail iedereen in je mail-box, zet het in landelijke dagbladen, en tenslotte: schreeuw het van de daken!

Gefeliciteerd. Je had vooraf van iedereen die het graag wilde weten een postduif kunnen vragen. En dan al die postduiven in één keer via zo'n grote postduivenvrachtauto kunnen lossen.

Wie zegt dat ze een zoon heeft gekregen? Staat nergens.. Ze vraagt alleen "Hoe vertel je zoveel mogelijk mensen in een korte tijd dat je zoon is geboren?" Nou: Hang de vlag uit en zet 'n ooievaar buiten en blauwe slingers of course.. Stuur de mensen die jij belangrijk vind een kaartje. Zet het op hyves en twitter en soortgelijke site's.

Michael Jackson hield z'n baby gewoon even uit het raam, en de hele wereld had 'm gelijk gezien. Maar dat is uiteraard niet aan te raden!

GOED GEDAAN MEID!!!!!!!!!!!!!!!

IK zou gewoon heel snel op het internet postkaartjes versturen want dan kan je allemaal mensen tegelijk doen.

Gefeliciteerd meid!! Je hebt nu dus drie mannen, wat zal jij verwend gaan worden in de toekomst.

De wederzijdse ouders zijn vaak aanwezig dus met één leuke sms naar iedereen tegelijk in je telefoonlijst. Niemand vergeten en men weet het binnen 5 minuten. De reacties kun je lekker lezen op een moment dat hij jou uitkomt. Uiteraard zijn de kaartjes met de details een dag later verzonden.

Gefeliciteerd! Dit lijkt me een goede manier ja, letterlijk van de daken schreeuwen is natuurlijk ook leuk.

gefeliciteerd met de geboorte van je zoon. iedereen een emailgeboorte kaartje sturen.

Twitter misschien? Als je dat hebt? Iedereen die kent en er ook op zit ziet het dan meteen... En anders e-mailen met heel veel CC-adressen?

Uodate je status in LinkedIn/Plaxo/etc en/of stuur een tweet rond

ik zou het gewoon via sms een bericht versturen

Niet via GV, want dan komt het over dat je gewoon aandacht wil

Hi Baily, van harte gefeliciteerd met je zoontje! geniet maar lekker met z'n 4-tjes van deze speciale tijd! Ik zou zeggen schreeuw het van de daken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100