Hoe haal ik een pleister van de huid zonder pijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Doe wat babyolie (of zonnebloem olie ofzo) op de huid en de pleister, hierna kan je hem er makkelijk afhalen

Je kind afleiden en dan de pleister zo snel mogelijk eraf trekken, dan doet het het minste pijn, je kunt het lichaamsdeel met de pleister even laten weken in warm water. Voor de lijmrestjes is er pleister remover te koop. Toegevoegd na 1 uur: De meeste kinderpleisters zijn ook pijnloos te verwijderen. http://www.hansaplast.nl/Products/winnie-the-pooh

Bronnen:
http://www.twenga.nl/pleister-remover.html

Een pleister verwijderen van een kinderhuidje kan erg pijnlijk zijn. Ik had gehoord van aceton maar dat bijt ook op zo"n tere huid. Wij hebben massageolie gebruikt. Langzaam over de pleister wrijven totdat de randjes van de pleister loslaten. Werkt perfect en je kindje heeft geen pijn! Van de kraamverzorgster kreeg ik de geweldige tip om pleisters in te smeren met vette creme (sudocreme, Bepanthen). Ruime tijd laten intrekken en de pleister komt vanzelf los.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Ik heb laatst Limisan gebruikt voor het verwijderen van de pleister van mijn zoon. Werkte prima!

Bronnen:
www.limisan.nl

Heel langzaam werkt het beste, zeker voor een behaarde huid. Pleisterlijm is een visceuze vloeistof die de tijd moet krijgen om los te komen van huid en haren.

Het beste kun je de pijngrens verleggen. Dit kan worden bereikt door drogerende middelen en/of hypnose toe te dienen/passen. Als diegene in deze staat van verdoving is gebracht kun je de pleister pijnloos verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100