Welk bezoek is voor kinderen 7/9 het leukst en waarom, Nemo in Amsterdam of Continium in Kerkrade?

Weet jij het antwoord?

/2500

zeker aan te raden is nemo, zeer leuk, ze kunnen zelf in een bel stappen, elkaar horen via een draadje, zich zien in lachspiegels, noem maar op, met continium heb ik geen ervaring, maar nemo is echt een aanrader.

http://www.youtube.com/watch?v=Kjv5eI2iiwA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=mKBVgJT21R8 Misschien krijg je zo een indruk! Ik ben met mijn zoon toen hij 9 jaar werd, met een paar vriendjes voor zijn verjaardag naar het Nemo geweest. Ze hebben genoten! Hij was en is nog steeds geïnteresseerd in natuurkunde, dus dan zit je goed. Het Continium ken ik zelf niet maar als ik zo op de link klik die ik hierboven heb aangegeven, lijkt het me ook leuk. Als je de video's ziet heb je er meer een indruk van, laat de kids anders beslissen wat ze aanspreekt bij de beelden Veel plezier!

Mijn kinderen hebben (toen 6 en 9) ook genoten in Nemo maar ik had zelf toch wel het idee dat de helft boven hun pet ging. Vooral die van 6 rende eigenlijk van knopje naar knopje en de theoretische beschouwingen gingen hem toch zwaar boven de pet. Ik heb zelf een technische achtergrond en vond het daarom ZEER interessant maar ik denk toch dat mensen zonder dat, zich toch meer vergapen aan de bewegende dingen en mooie plaatjes. Het is heel groot en er is heel veel info. Met kinderen zou je er eigenlijk goed aan doen je van te voren verdiepen welke opstellingen er allemaal zijn en dan één etage (of zelfs deel ervan) uitkiezen waar je met de kinderen iets dieper erop in gaat en ook probeert uit te leggen hoe en wat. De rest kan dan wat oppervlakkiger of alleen "knopjes drukken" Continium heb ik ook geen ervaring mee, hopelijk iemand anders.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100