zowel op buienradar als op weeronline staat dat het vandaag tamelijk zonnig is. Echter, het mist enorm, waarom passen ze hun voorspelling niet aan?

niet nodig toch?

Toegevoegd na 4 minuten:
In Amsterdam, sorry. Gelukkig is het elders wel mooi, mooi! Maar de voorspelling voor Amsterdam was ook een stralende zon............niet gezien echter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt op weeronline.nl ook je eigen woonplaats invullen, misschien wordt dan wel aangegeven dat het mistig is? Bij mij klopt het helemaal hoor.

Hier in het Oosten heeft de hele dag de zon geschenen, buienradar geeft jou gegevens gebaseerd op jouw postcode, kijk daar eens, waarschijnlijk staat die bij jou verkeerd. http://www.weeronline.nl/Go/Search/SearchPostalCode?gid=4949539&postalCode=5815%20AJ Toegevoegd na 3 minuten: Buienradar moet Weeronline zijn..

Bronnen:
http://www.weeronline.nl

Omdat het hier ,en op sommige plaatsen toch een mooie zonnige dag is! Vorige week heb ik mij ook een paar keer die vraag gesteld.

Het is hier in Zutphen de hele dag toch wel zonnig, al heeft af en toe de mist de overhand.Het is trouwens geen voorspelling, (dat doen waarzeggers) maar een verwachting.

Buienradar geeft de status quo aan en geen voorspelling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100