Bestaan er mooie bomen voor binnen?

Ik ben een beetje klaar met de ficus, en wil graag een boom(pje) voor in de huiskamer. Het liefst een model met een beetje dikke stam en geen truttig gevlochten stammetjes. Het plafond is meer dan 3 meter hoog, dus de boom mag best wel een beetje groot zijn. Daarbij is er redelijk-voldoende licht aanwezig, gezien de boom bij het raam komt te staan.
Wie o wie heeft de gouden tip?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan lijkt mij een Beaucarnea (ook Nolina of Olifantspoot genoemd) een hele mooie optie! http://www.123kamerplanten.com/beaucarnea-recurvata-17806968.html Op deze site staat ook uitgebreide informatie over de verzorging.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Heel veel bomen zijn geschikt voor in huis mits ze gekweekt zijn in een kas. Een boom in huis heeft veel voordelen: •Vormen een rustpunt in uw interieur. •Zuiveren de lucht. •Produceren zuurstof. •Dempen geluid. •Maken u creatiever, productiever en vrolijker.

Bronnen:
https://boominhuis.com/

Een kamerden, Araucaria heterophylla. Dat is één van de weinige soorten naaldbomen die binnenshuis kunnen worden gehouden. De prachtige dichte palmachtige takken en frisgroene zachte naalden zijn in huis een mooie blikvanger.

Ja, de citroenboom.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100