Zou een "toekomstige" dader geen kind misbruiken/vermoorden indien hij zou weten dat miv nu de straf hierop bijv. iets "middeleeuws" zou zijn?

Toegevoegd na 2 uur:
Wat zou dan wel helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, als ze namelijk redelijk zouden kunnen nadenken en bewust konden kiezen, zouden ze geen misbruikers/moordenaars zijn... Daarom zijn ze ook zo gevaarlijk.

Nee totaal niet, zelf als de doodstraf erop staat... In amerika is het misdaadcijfer veel hoger dan in Nederland... En daar hebben ze de doodstraf, dus je ziet dat het niets uitmaakt... NEE, dus...

Nee

Deze mensen zijn vaak zo ziek in hun hoofd dat ze zich niets van wat dan ook aantrekken dan hun eigen "vermaak". Het antwoord is dus, NEE

nee ik denk niet dat dat helpt, in somige landen zijn de straffen veeeeeel hoger dan hier en daar doen ze het ook gewoon.

Nee ik denk het niet. Het soort mensen die dit soort praktijken doen, zijn zich niet bewust van de gevolgen voor zowel het slachtoffer als voor zichzelf.

Nee, en daarom moeten ze ook permanent van de straat zonder "nieuwe kans".

Nee, ze zijn niet voor rede vatbaar en het zijn vaak gestoorden die de relatie tussen oorzaak en gevolg volledig kwijt zijn. Barbaarse straffen hebben geen zin.

Nee,het in de genen van zo,n dader. Bewust zal hij het ook niet willen,maar op een gegeven moment is zijn drang ernaar sterker en zal hij er aan toegeven. Het is een ziekte want normaal doe je dit niet,je denkt er niet eens aan.

Nee, maar ze mogen het van mij per direct weer invoeren. Toegevoegd na 1 dag: En ik ben ook van mening dat hard werken ook absoluut geen kwaad kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100