vergeten boete 2de aanmaning,maar ga op vakantie.als ik hem nu betaal en afschrift mee neem kan ik veilig door de douane?

hallo, heel stom allemaal maar ik vond een vergeten cjib boete 2de aanmaning 4 weken geleden verlopen. Woensdag ga ik op vakantie dus nu is mijn vraag zou ik veilig door de douane komen als ik hem gelijk betaal en het betaalbewijs/ bankafschrift mee neem naar schiphol?

gr

Weet jij het antwoord?

/2500

Al zou je niet betalen dan kan je veilig de douane door. Voor je gezocht word is de deurwaarder en de politie allang aan je deur geweest

't Is wel Laat dag, maar je kunt de boete altijd nog op Schiphol betalen. http://nos.nl/artikel/173987-marechaussee-int-veel-boetes-op-schiphol.html Toegevoegd na 13 minuten: Bij de uitreiscontrole kan de Koninklijke Marechaussee u verzoeken om eerst de openstaande boetes te betalen. Dit geldt in elk geval voor de boetes die het CJIB int. Pas als u de boete betaalt, mag u verder reizen. Informeer even bij het politiebureau of je de boete daar kunt betalen. Als dat kan, dient u wel contact te betalen. Pinnen kan nog niet, dat gaat waarschinjnlijk volgend jaar pas gebeuren. Toegevoegd na 31 minuten: Reist u naar een land binnen de Schengen-regio dan is er normaal geen grenscontrole. Rond de nucleaire top NSS in Nederland op 24 en 25 maart wordt de grensbewaking in Nederland tijdelijk opnieuw ingevoerd. De marechaussee kan in de periode van 14 tot 28 maart grenscontroles gaan uitvoeren op de aangewezen luchthavens Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Maastricht Aachen Airport en Groningen Airport Eelde.

Voordat iemand in het opsporingsregister terecht komt is er een een hele procedure aan vooraf gegaan. Iemand heeft de boete gehad, gevolgd door twee aanmaningen. Vervolgens gaat de boete naar een deurwaarder die de boete in persoon nog eens betekend en probeert te innen middels loonbeslagen. Lukt dat niet dan gaat de boete terug naar het CJIB en gaan er dwangmiddelen ingezet worden. Dit dwangmiddel is over het algemeen of inneming van het rijbewijs (28 dagen per sanctie), of gijzeling persoon (7 dagen per sanctie), of buitengebruikstelling voertuig (28 dagen per sanctie). Een buitengebruikstelling kan niet afgedwongen worden op het vliegveld, maar een gijzeling wel. Voordat dit echter het geval is, is men in de regel jaren verder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100