De gemeente Rhenen bevestigt dat mijn rijbewijs tot 1 november 2016 geldig is ,maar de RDW zegt tot mei 2014 .Wat moet ik doen?

het zijn 2 wettelijke organen,maar de gemeente Rhenen heeft gelijk Wat te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou contact opnemen met de RDW, want die staat hoger in de hiërarchie dan een gemeente. De politie, en als er gedonder van komt: een rechter, zal zich baseren op de RDW. Maar het kan best zijn dat als jij contact opneemt met de RDW ze het nog eens gaan controleren en het aanpassen.

Met jouw rijbewijs naar de RDW gaan, op je rijbewijs staat vermeld tot welke datum je rijbewijs geldig is. Is het RDW te ver weg? Dan kun je een kopie van je rijbewijs naar hen zenden. Plak dan alles, behalve naam en geboortedatum en geldigheid af, voordat je het kopie maakt. Je kunt ook over die andere gegevens een stuk papier leggen, voor het kopiëren. Stuur dit met een begeleidend briefje naar het RDW.

In het Centraal Rijbewijzen- en Bromfietscertificatenregister (CRB) bij de RDW staan alle afgegeven rijbewijzen en bromfietscertificaten geregistreerd. Die zouden het dus moeten weten. Je kan via www.rdw.nl gewoon contact met ze opnemen. Anders kan je misschien voor maar 4,50 euro je gegevens bij de RDW opvragen d.m.v. een echtheidsverklaring.

Bronnen:
http://www.rdw.nl/overrdw/Paginas/Contact-...
http://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Het-...
http://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/Uw-r...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100