ik wil weten hoe mijn dochter haar ex vriend uit haar woning kan krijgen, hij staat daar niet ingeschreven? Hij bedreigt haar, zij is bang?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Politie erbij halen en zeggen dat hij onterecht in de woning is en op herhaaldelijk verzoek de woning niet op eigen gelegenheid wil verlaten. Erbij zeggen dat zij hem tot drie keer toe heeft gevorderd om haar woning te verlaten. Toegevoegd na 4 minuten: Drie keer vorderen moet twee keer zijn.

Laat haar het slot vervangen als hij er niet is, dan kan hij er niet meer in, zijn spullen kun je op een andere plek laten ophalen, het is wel verstandig het nieuwe slot te overleggen met je verhuurder, zodat je daar toestemming voor hebt.

Melding maken bij politie van bedreiging en daarna niet meer binnen laten. Zolang hij binnen is en hij houd zich rustig dan kan de politie niks doen maar als hij binnen wil komen (met geweld) dan is 1 telefoontje voldoende en komen ze hem ophalen wel eerst zorgen dat t bekent is bij de politie. Ook even de sloten vervangen, je kunt zolang de sleutel in het slot laten zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100