Hoe kan een beroep gaan na de verstrikt termijn. Als u geen aangetekend brief hebt ontvangen. Maar tegen partij beweert dat?

Ik heb een vraag: er is een beslissing genomen op 1/03/2012, en een aangetekend werd naar mij gestuurd. Maar ik heb die aangetekend brief niet ontvangen. De tijd om beroep aantekenen is voorbij, dat is binnen 3 maanden. De tegen partij kan alleen bewijzen met een geschreven brief van beslissing. Hij kan niet bewijzen met een ontvangsbewijs of mijn handtekening als retour bewijs. En nu staat om mijn kop in som van 8000€ te betalen omdat ik kan niet bewijzen dat ik de aangetekend brief niet ontvangen heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem een advocaat in de arm en leg aan deze uit wat er aan de hand is, als jouw verhaal lijnrecht staat tegenover het verhaal van de andere partij, maak je een goede kans de zaak te winnen, niet jij moet bewijzen de brief niet ontvangen te hebben, de verstuurder moet bewijzen de brief wel verstuurd te hebben en een ontvangstbewijs kunnen tonen. Laat dus een advocaat je helpen.

Er is geen beroep meer mogelijk. Als de tegenpartij aan kan tonen dat hij de brief verstuurd heeft mag hij er van uitgaan dat de brief ook bij u is aangekomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100