Waar vind ik een juridisch adviseur die mij bijstaat/adviseert op o.a. het gebied van bestuursrecht?

Ik ben een particulier dus graag iemand die kundig is en een redelijk, niet te duur, tarief hanteert.

Ik zoek iemand die mij juridisch bijstaat en voor mij opkomt, het bestuursrecht betreffende.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het bestuursrecht hoef je geen advocaat te zijn om te procederen, en er zijn best veel deskundigen die maar de helft rekenen van wat een advocaat kost. Bovendien maak ik regelmatig advocaten mee die een zaak aannemen zonder daar verstand van te hebben. En ook: advocaten beginnen vaak direct een kostbare, langslepende procedure, terwijl een goed gesprek met de wethouder al veel had kunnen oplossen. Om maar wat te noemen. Helaas is dit niet het medium om je concreet iemand te adviseren (en ik weet niet in welk del van het land je woont), maar ik adviseer je te zoeken naar een juridisch adviesbureau, en niet primair naar een advocaat.

Dan moet je op zoek naar een advocaat. Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere advocaten uit je buurt. Bespaar tijd en geld Geheel gratis en vrijblijvend Vergelijken in 3 simpele stappen Direct op maat gemaakte offertes Ontvang de beste aanbiedingen http://advocaten-vergelijken.nl/1?gclid=CKq3zNLx9KwCFYVI3godP1ALSA

Je kunt naar het juridisch loket kunnen gaan net deze vraag. Zij hebben een doorwijsplicht als hun eigen juristen niet verder kunnen helpen. Via onderstaande link kun je de bezoekersadressen vinden.

Bronnen:
juridischloket.nl/contact/bezoekhetjuridis...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100