Waar vind ik echt goede juridische hulp?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn verschillende manieren. Het beste kun je eerst eens contact opnemen met het juridisch loket. Deze instelling is onafhankelijk kun je in heel plaatsen vinden en is ook telefonisch te bereiken. Er is ook een website: www.juridischloket.nl Daar kun je je probleem voorleggen en goed worden doorverwezen.

Dat hangt af van je probleem. Om te beginnen kun je langsgaan bij een Juridisch Loket voor (gratis) advies: http://www.juridischloket.nl Uiteraard kun je ook een advocaat benaderen, meestal heeft men een "inloopspreekuur" voor orienterend gesprek/advies. Meestal is een advocaat gespecialiseerd in op een bepaald juridische vlak (huurrecht, familierecht etc..), dus zoek een advocaat die "past" bij je probleem. http://www.advocatenorde.nl/consumenten/ Op internet is ook veel jurische informatie te vinden, bijv. bij of via: http://www.rechtspraak.nl/

Bij de advocaat die gespecialiseerd is in de wetgeving waarin jij hulp zoekt. Tegenwoordig hebben advocaten zich gespecialiseerd in de verschillende wetgevingen.

kijk op de volgende site": www.jurofoon.nl

Of bureau sociaal raadslieden http://www.sociaalraadslieden.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100