Tot hoelaat kan ik een product per post ontvangen?

Ik heb fifa 12 gekocht maar hij is er nog niet, tot hoelaat kan hij nog komen? Hij zou vandaag komen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ben je vandaag wel de hele dag thuisgeweest? Wanneer je een buitenbrievenbus hebt dan kan het anders zijn dat ze net zijn geweest toen je even weg was, en dan zou er een briefje in de bus moeten liggen. Het lijkt me nu wel erg laat om nu nog bezorgd te kunnen worden. Maar dat is misschien ook wel afhankelijk van het vervoersbedrijf waarmee het bezorgd wordt.

Als je spel er nu nog niet is komt ie vandaag waarschijnlijk ook niet. Kijk op de site waar je besteld hebt? Daar staat wellicht een datum van verzending op. Hou dan twee dagen speling aan (als ie sneller komt is het mooi meegenomen) anders worden het nog lange vervelende uren wachten

Heb wel eens om 19u nog post gehad, maar ik denk ik jou geval dat het morgen wordt.

Ik heb laatst nog rond 8-9 uur 's avonds een boek gekregen van bol.com, dus het zou nog kunnen. Maar ik zou er als ik jou was niet op rekenen. Dan kan het altijd nog meevallen.

tnt post bezorgt tot 19 uur. selectvracht meestal tot 21 uur. dhl tot 18 uur Toegevoegd na 9 minuten: Heb je hem trouwens via internet besteld en een bevestigingsmail gekregen,daar staat meestal op tot hoe laat je het kunt verwachten,of op de site zelf,of via tracktrace.maar dan moet je een pakketnr hebben gekregen via mail.

Als het een pakket is dan word dat tot 21.00 bezorgd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100