Kan je tweedehands artikelen retour zenden op bol.com?

Als je bijvoorbeeld een boek koopt en het boek is gescheurd, vlekken, etc., is er dan de mogelijkheid om het terug te sturen? Ik heb wel gevonden dat je binnen 14 dagen mag ruilen, maar ik kon niet duidelijk vinden of dat ook geldt voor tweedehands artikelen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

"Retourneren van een 2ehands artikel U kunt een 2ehands artikel aan de verkoper retourneren als u binnen veertien dagen na ontvangst een aanvraag tot retour start. De button om de aanvraag te starten, staat in uw account bij de Bestelstatus van de betreffende bestelling. U stuurt het artikel na aanvraag binnen 24 uur naar het adres van de verkoper. De verzendkosten komen hierbij voor uw rekening. Zonder deze aanvraag wordt uw retourzending niet verwerkt en blijft de betalingsverplichting bestaan." http://www.bol.com/nl/m/klantenservice/2ehands-koop/index.html#retourneren-van-een-2ehands-artikel Let er wel op: de verzendkosten van het retour sturen zijn voor jou.

Ja, je kan tweedehans gekochte spullen retour sturen. Volgens mij ongeveer tot 14 dagen naar onvangst. Binnen deze 14 dagen krijgt de verkoper zijn geld ook nog niet en blijft het van bol. Zo kun je het veilig gewoon terug op je rekening zien. Wel moet je verzendkosten betalen. (als er in de beschrijving van het boek staat dat het bijv. gescheurd is en je koopt het dan kun je het niet om die reken retouneren.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100