Wat zijn goede argumenten om een rijontzegging te ontlopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nooit meer drinken, ga voor je straf en leer ervan!!

Er wordt door de instanties naar de feiten gekeken. In excuses is men eigenlijk al helemaal niet meer geinteresseerd, omdat alles in de loop der jaren al eens is voorbij gekomen. Goede argumenten voor verkeersmisdrijven bestaan nou eenmaal niet.

Is er niet, want het is een onomkeerbaar proces.

De beste argumenten: autorijden zoals je hebt geleerd volgens de regels en uiteraard zonder alcohol de weg op want dan ontloop je een rijontzegging. En heb je die (kennelijk) te pakken: dan heb je die verdiend en zal je de consequenties voor jezelf moeten aanvaarden. Er geen enkel argument om slecht rijgedrag te ontlopen. Maar dat wil je vast niet lezen.....

Ik ben het geheel met Inkie en de anderen eens. Maar je maakt nog een kan als je aan kunt tonen dat je alleen met eigen auto naar je werk kan. Mogelijk mag je dan voor dit doel je auto gebruiken.

Geen enkele. Het is verboden zonder geldig rijbewijs een motorvoertuig te besturen (dus ook geen brommerrijden). Bij een rijontzegging heeft men het rijbewijs (neem ik aan) in beslag genomen, dus mag je geen enkel motorvoertuig besturen. A ls je je rijbewijs nodig hebt voor je werk (of je nou met de auto naar het werk moet of je bent chauffeur) en je kunt niet werken, moet je je vakantiedagen opnemen. Zelfs als je je rijbewijs verloren bent of hij is gestolen en je hebt nog geen nieuwe, mag je (eigenlijk) niet rijden.

Het misschien enige argument kan tellen als je rijontzegging voor snelheid hebt gekregen: Dat je iemand in levensgevaar naar een ziekenhuis moest brengen. Maar dan zou de verbalisant daarvan op de hoogte zijn geweest en je escorte hebben gegeven. Voor de rest ben je gewoon de pineut. Als de rijontzegging voor de eerste keer is, ( snelheidsovertreding) en je moet een rijbewijs hebben voor je beroep, kan het zijn dat je hem na een dag of 10 weer terug krijgt. Dan staat daar tegenover een flinke boeten en of werkstraf / cursus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100