Wat moet ik doen ik ben beroofd?

Hallo kan iemand mij helpen ik ben net beroofd door 2 jongens ik ben zelf ook een jongen rond hun leeftijd... ik ken ze en kwam hun vaker tegen maar dan zijden ze alleen hallo of zo verder niks maar vandaag ging 1 van die jongen hele tijd mijn ipod en mijn telefoon vragen om te kijken en erop muziek te luisteren enz dus ik gaf dat en toen zij die je krijgt deze pas terug als je je goud geeft van je moeders kamer dus ik hele tijd zeggen nee dit dat toen zijden ze of je gaat nu of je gaat weg dus ik ging toen gaf hij mijn telefoon terug omdat ik alvast ging halen en toen was ik thuis ging ik die spullen zoeken gaf ik aan hem en toen zij hij ja is goed ik doe je ipod in je postvak dus ik was blij en ging ik snel kijken toen zat hij er niet in dat wil zeggen dat hij het nog steeds bij zig heeft wat moet ik nu doen..?

Toegevoegd na 6 minuten:
En der persoon zij ja als jij naar de politie gaat ben ik na een paar dagen vrij en dan kom ik jou zoeken en sla ik je helemaal verrot en over dat goud en die ipod ik raakte in paniek daarom gaf ik het goud omdat die ipod een veel hogere waarde voor mij heeft omdat ik daar mijn muziek op luister die mij helpt om door moeilijke tijden of stress door te komen

Toegevoegd na 1 uur:
Toen ik zij nee mijn moeder heeft geen goud en geld gingen ze me heel hard klappen met vuisten enz

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vertellen aan je ouders, en dan naar de politie. Dit is beroving en afpersing. Als je die gasten kent, dan al helemaal, want dan kunnen ze zo opgepakt worden. Als ze dit 'geintje' bij jou uithalen, zullen ze het waarschijnlijk wel vaker doen, en dan komen ze er niet af met een paar dagjes cel.

Direct aan je ouders vertellen en naar de politie gaan! Dit mag echt niet zomaar gebeuren. Sterkte.

Het tegen je ouders vertellen en aangifte doen bij de politie samen met je ouders

Afwachten, je verhaal klinkt nogal ongeloofwaardig. Je haalt zomaar Het goud van je moeder en geeft het aan "onbekende jongens". Dat goud heeft een veel hogere waarde. Al is dit toch waar, zoals ik al zei, afwachten tot ze het in je postvan leggen. Doen ze dit niet, morgen of vanavond naar de polige gaan. Succes.

Aangifte doen is toch het beste. En kijk ook op deze site: http://www.meldmisdaadanoniem.nl/

Zoiets heb ik nog nooit gehoord zeg! Het goud (??) van je moeder in ruil voor je iPod..die gasten stelen van jou, en vervolgens steel jij van je moeder? Zelf zou ik liever in elkaar gerost worden dan dat ik van mijn moeder zou stelen, mijn hemel..Je vraagt hier wat je moet doen maar je maakt je drukker om je iPod dan het feit wat je zelf hebt gedaan..ga nu meteen een gesprek met je moeder (ouders) aan, haar spullen moeten als eerste terug! Uiteraard ga je naar de politie om aangifte te doen, ik vertel je wel al vast dat de politie een heleboel vragen gaat stellen want het is me een verhaal zeg...

Aan je ouders vertellen en samen naar de politie. Als het jongens zijn die ook bij je op school zitten, ook op school vertellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100