Mag je als slagerij ook andere levensmiddelen o.a. groenten en fruit verkopen. Of moet je dan een kruideniers / supermarkt vergunning hebben.

Er zijn hier erg veel winkels die Slagerij op de voorgevel hebben staan. Waar vervolgens erg veel groenten en fruit uitgestald liggen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan kijken op www.KVK.nl

Over het algemeen zijn dit turkse of Marokkaanse supermarkten. Zij verkopen ook vlees net als onze supermarkten.

Onze Turkse groenteboer ,,verkoopt ook vlees. Of hij daar een vergunning voor heeft weet ik niet. Waarschijnlijk wel,,,of het wordt toegestaan. Toevallig weet ik waar het vlees vandaan komt. Een slachthuis waar alleen runderen en schapen worden geslacht. En het vlees is van zeer goede kwaliteit,,,beter als uit de supermarkt. En per kilo nog eens goedkoper.

Jazeker. Andersom mag niet, met een vergunning voor een groentenwinkel vlees gaan verkopen. "Mijn" Turkse slagerij verkoopt overigens vreemd genoeg helemaal geen vlees. Behalve wat sucuk en voorverpakte plakjes vleeswaren.

Onze slager hier verkoopt ook veel andere dingen : cakemeel, frietsausen , groentes, stokbrood , sigaretten ( nu niet meer) pindakaas ed , ik moet wel ff melden dat het in een dorp is met 628 inwoners

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100