hoe wordt je een trouwlocatie?

Wij zijn een evenementenlocatie

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je mensen kunt overhalen op jouw lokatie te huwen en zij op hun beurt de ambtenaar van de burgerlijke stand, ben je het. Je moet wel een officieel adres hebben, dus b.v Bakkerstraat 23. Dus geen tent in een weiland. Onze zoon is met zijn lief getrouwd in een restaurant in Renesse. Toegevoegd na 4 minuten: Zij hadden dat oorspronkelijk in de branding willen doen, maar omdat dat geen bestaand adres is, is dat niet gelukt,het officiele gedeelte is toen binnen gehouden en het officieuze toch buiten in de branding.

Informeren bij de gemeente hoe het werkt en wat de eisen zijn. Dat kan per gemeente verschillend zijn. En dan aanmelden op de site, zodat het te vinden is in jou provincie/gemeente.

Bronnen:
http://trouwlocaties.startbewijs.nl/

Ga eerst naar de gemeente en meld je daar aan voor een trouwlocatie . En daar krijg je te horen wat de volgende procedure is en wat de eisen zijn van de trouwlocatie .

Gewoon door het aan te vragen bij de gemeente. De gemeente zal bepaalde normen hanteren en ook mogen er niet te veel van zijn in een bepaalde gemeente. In het geval van goedkeuring stelt de gemeente een "trouw"ambtenaar beschikbaar, die wel voor een bepaal tarief werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100