Hoe bereik ik Obama ?

Ik zie op national geographic over hoe het er aan toe gaat in de gevangenissen in amerika. Ware mishandeling, ware verspilling van geld. Totaal foute aanpak waar ik heel goede ideeen over heb. Hoe krijg ik die ideeen bij de amerikanen ? Hier in ons land is er ook het nodige te veranderen, maar politici zijn te druk bezig om elkaar de loef af te steken i.p.v. ons land goed te besturen. Ook verloren energie dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via deze link http://www.whitehouse.gov/contact/ kunt u contact maken met het witte huis en uw vragen stellen of uw ideeën kenbaar maken. Succes!

Je kunt hem een brief sturen naar zijn eigen adres: 1600 Pennsylvania Av. Washington.

Obama is gewoon per email te bereiken hoor! Of hij alles zelf leest dat weet ik niet ;-) Het zou misschien effectiever kunnen zijn, om na te gaan of er in de VS mensen zijn die het allemaal ook "een totaal foute aanpak" vinden, en je zou daar al je ideeen kwijt kunnen. Er zal vast wel een groep van mensen te vinden zijn. Daar komt nog bij, omdat zij dichter bij het vuur zitten, ook beter de weg weten om er daadwerkelijk iets aan te doen. Dingen die in de VS niet deugen proberen vanuit Nederland op te lossen, heeft doorgaans weinig kans van slagen. Dus maak contact met mensen daar.

Iedere brief die naar het Witte Huis gestuurd wordt, wordt gelezen. Meestal door stafleden. Ik denk echter dat jouw brief, als buitenlander en niet stemmer, op een andere stapel komt...

nou, bel hem gewoon even. http://www.whitehouse.gov/contact

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100