Kunnen wij ook bij de Amish logeren?

Op TV is een programma met een aantal gezinnen die bij de Amish logeren. De bedoeling is dat ze gewoon meedraaien in het Amish-leven.

Nu dacht ik altijd dat de Amish een zeer gesloten gemeenschap vormden, die het contact met de buitenwereld zoveel mogelijk meed. Dat blijkt dus niet zo te zijn, althans, niet voor alle Amish.

Kijkend naar stukjes van het programma viel me op dat de gezinnen grote moeite hebben met het boerenleven bij de Amish. Ons lijkt het echter helemaal super om zoiets mee te mogen maken - niet alleen het "eenvoudige" landleven, maar ook het deel uitmaken van deze voor ons zo bijzondere cultuur. Dat wat voor de gezinnen kennelijk een kwelling is, zouden wij als prachtig ervaren.

Is het voor ons mogelijk om, net als die gezinnen, een tijd (weken/maanden) bij de Amish te logeren en deel uit te maken van hun dagelijks leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je van dichtbij wilt meemaken hoe een Amish-gezin leeft, kun je een verblijf in een Amish boerderij of B&B boeken. https://www.amishfarmstay.com/ https://www.lancasterfarmbnb.com/ https://www.amishbnb.com/room/paradise-amish-bed-breakfast/ etc. Van hieruit kun je contacten leggen waardoor je misschien echt bij iemand kunt logeren.

Bronnen:
http://amishamerica.com/how-can-i-stay-wit...
https://www.wikihow.com/Join-the-Amish

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100