Welke luxe zou je absoluut niet meer kunnen of willen missen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kunnen missen? Als het moet kan ik alles missen... Maar willen missen?...Liever niet: iedere dag te eten, elektriciteit, schoon (warm) water uit de kraan, mijn bed, een waterdicht huis met CV, de auto...

Elektriciteit

Internet, vrees ik... of wat algemener; een snelle computer. Of NOG algemener; electriciteit.

Water uit de kraan, electriciteit en communicatiemiddelen als post, telefoon en internet.

een dak boven m'n hoofd en elke dag drie maaltijden. en niet te vergeten schoon drinkwater.

Bier! De eerste levensluxe.

internet, en mijn zelfgebouwde gitaarversterkers :)

Auto. (Ik heb een hekel aan openbaar vervoer.)

Schoon water uit de kraan! Is natuurlijk onmisbaar

Internet. Zélfs zonder GV is het zoveel makkelijker om informatie te vinden dan in de tijd dat je naar de bibliotheek moet, en dan maar moest hopen dat er relevante bronnen aanwezig zouden zijn, én dat de bronnen die die bronnen noemen er ook zouden zijn. Nu kan ik op internet bronnen (bijvoorbeeld wetenschappelijke boeken/artikelen of krantenartikelen) zoeken, en direct uitzoeken hoe ik die bronnen zelf ook in handen kan krijgen. Ook voor mijn werk in een boekhandel geldt dat ik niet begrijp hoe men het ooit zonder internet deed. Ooit had je alleen grote rijen met catalogi van uitgevers (nooit een uitputtende lijst uitgevers, dat was gewoon fysiek niet mogelijk). Nu kan ik via internet voor mijn klanten aan boeken komen die anders gewoon onbereikbaar zouden zijn omdat de infrastructuur om überhaupt achter het bestaan van een boek te komen ontbrak.

briefjes van 200 en 500 euro

Porno

Eerste levensbehoeften......

Muziek (als je dit als luxe kunt bestempelen)

Luxe = weelde, overdaad. (Van Dale online) warmte, eten, drinken etc. zie ik niet als luxe, maar als basisbenodigdheden. Internet is eigenlijk ook al benodigd in onze maatschappij. Eigenlijk is luxe een glijdende schaal; wat eerst overdaad is wordt noodzakelijk gemeengoed. Kortom, ik KAN in principe alle luxe missen. Ik WIL 1 luxe niet missen, en dat is vakantie.

Mijn mp3, Laptop en telefoon

M'n ipod, laptop, lcd en m'n auto

Mijn lichaam...

m'n iphone, ik ben verslaafd...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100