Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

krijg ik een verplichte rekentoets als ik in januari examen doe?

Ik doe de opleiding MBO 4 medewerker maatschappelijke zorg. En waarschijnlijk ga ik het niet op tijd redden, dus kan ik pas examen doen in januari. Ik vraag me af of ik dan ook de verplichte rekentoets moet doen? Want ik heb dyscalculie, en zelfs 7x8 is erg moeilijk voor mij.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
745

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je moet hem inderdaad doen omdat je in schooljaar 15-16 beland en dan is ie verplicht. Kijk eens op www.balansdigitaal.nl daar staat ook wat de aanpassingen zijn bij dyscalculie. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
duidelijk

Andere antwoorden (1)

Officeël is dat wel het geval bij blijvenzitters maar dat moet je natuurlijk bij je coach gaan vragen. Ook zou ik vragen of er een manier is om voor je rekentoets te slagen. Want nu geldt een hogere niveau, misschien kan dan de special rekentoets nemen, die is makkelijker en korter zeggen ze maar het nadeel daaraan is wel dan je 2x mag herkansen terwijl de normale 4x. Ga het vragen of mailen. Succes
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding