Wie was het eerst op de aarde dieren Of mensen en hoe zijn dieren en mensen op de aarde gekomen

Wat was er eerder dieren of mensen en hoe komen ze op aarde

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik ben een gelovige dus ik geloof dat god de mens heeft geschapen en daarna de dieren. Toegevoegd na 8 minuten: foutje eerst de dieren en toen de mens!

Mensen stammen af van de apen en omdat een aap een dier is.. Dieren dus Toegevoegd na 3 minuten: en bij de vraag hoe. Heeft Darwin gedaan.

Mensen zijn pas heel laat ontstaan. Eerst was er de amoebe, door evolutie zijn daar andere wezens uit ontstaan. Na heel veel geëvolueer zijn daar weer mensen van gekomen. Dus: dieren waren er eerst. Al helemaal als je je bedenkt dat mensen van apen afstammen, dan moesten er toch zeker wel eerst apen zijn.

Volgens de evolutietheorie waren er eerst dieren daarna pas mensen. De dieren zijn weer ontstaan uit eencelligen.

En mocht je de voorkeur geven aan het scheppingsverhaal boven Darwin, dan schiep God pas op de 6e dag de mens en toen was de aarde al vol met allerlei beestjes.

Eerst waren er eencelligen, daarna planten en dieren. En de mens is ook een dier...

Alle levende dingen zijn op onze aarde gekomen door een langzaam geleidelijk proces van Evolutie. Naar mijn inschatting heb je er nog nooit van gehoord dus zal ik het even kort uiteenzetten. Evolutie is een theorie die is bedacht door Charles Darwin. Je kan evolutie vergelijken met het fokken van dieren. Alle nakomelingen van dieren zijn anders als je een bepaalde eigenschap wil fokken doe je het als volgt: Je zoekt de de dieren uit met de eigenschap die je wilt hebben en fokt daar mee op voort. Die dieren krijgen nageslacht met hetzelfde eigenschap daar zoek je weer de beste van uit en zo ga je door tot je het ultieme beest hebt gevonden met exact de eigenschap die jij wilt. Bijvoorbeeld als je een koe wilt die veel melk geeft dan dan fok je de hele tijd door op de koeien die de meeste melk geven zo krijg je koeien die steeds meer melk gaan geven to ze zo de perfecte "melkfabriek" worden. Hetzelfde geldt voor in de natuur. Echter daar hebben we geen menselijk hand die selecteert op wat een goede eigenschap is maar gaat het door natuurlijke selectie. Dit houdt vrij simpel in dat dieren die beter zijn aangepast aan hun omgeving meer kans op nageslacht hebben. Je kan je daarmee voorstellen dat dit betekend dat heel langzaam de dieren zich steeds beter aanpassen aan hun omgeving. Het begon met eencellige-wezens die over miljoenen jaren steeds complexer werden en het uiteindelijke resultaat is de mens. Uit de eencellige wezens kwamen de vissen, uit vissen de reptielen, uit de reptielen de kleine zoogdieren, de kleine zoogdieren evolueerde later in apen, de apen evolueerde in de mens. Je moet je voorstellen dat dit zo'n traag proces is dat je, er eigenlijk niets bij voor kan stellen het is een proces dat miljarden jaren heeft geduurd en met tijd werd het leven op aarde steeds complexer en diverser. Toegevoegd na 1 minuut: Antwoord op je vraag eerst waren de dieren er en daarna de mens. Maar dat had je hopelijk al uit mijn verhaal gededuceerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100