Wat moet je doen al iemand constant liegt.?

Ik weet dat ze liegt over heel veel dingen. Maar als vriendin die niet liegt is ze cool. Wat moet ik hier mee. Het zijn geen leugentjes om bestwil maar hele erge dingen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Haar confronteren met haar leugens en vragen waarom ze dit doet. Als ze niet stopt met liegen wil je haar niet meer als vriendin. Je weet op een gegeven moment toch niet meer wat je wel of niet moet geloven? Je kunt haar natuurlijk ook wijzen op hulp, bijvoorbeeld van een psycholoog, maar of ze daar op in zal gaan is dan nog maar de vraag. Mensen, die zoveel liegen, hebben vaak niet eens door dat ze fout bezig zijn. Sterkte.

Confronteren met haar eigen leugens of gewoon bij iedere leugen naar veel details vragen dan is het antwoord op een gegeven moment wel eeh eeh eeh........

Hem/Haar heel direct op aanspreken

afhankelijk van je relatie, hoe lang al en hoe intens, voor je zelf uitmaken of je dit nog langer kunt accepteren, om hiermee te leven. het is niet niets als iemand over hele erge dingen liegt.

Sommige mensen zijn pathologische leugenaars, het is een ziekte. Verwijs haar naar een psychiater, en neem een beetje afstand. Dit type mensen veroorzaakt een heleboel onrust.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100