Ik heb geen conditie hoe krijg ik betere?

Ik heb bijna geen conditie maar moet wel vaak rennen
Want pestkoppen op school zitten me vaak achterna maar na 2 minuten rennen ben ik al dood op en word ik al gepakt door de pestkoppen hoe kan ik snel een betere conditie krijgen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Om aan je conditie te gaan werken is niks mis mee! De reden waarom je het wil eigenlijk wel ,(probeer dit probleem samen met je ouders op te lossen). Je kan gewoon na school gaan hard lopen. Je kunt op internet (zie link) een programma downloaden voor op je mp3 en dan geeft een stem Evi genaamt je begeleiding. Na ruim een maand kan je als je door zet gem. 5 km. hard lopen. Je bouwt langzaam je conditie dan op, dit is beter dan dom een rondje gaan rennen want dan ben je zo bekaf en daar leert je lichaam niets van.

Bronnen:
http://flvrunner.com/d/fileconverter.php

Ten eerste wil ik je adviseren om iets aan die pestkoppen te doen door er melding van te maken op school bij een leraar en eventueel thuis. Blijft het zo, dan naar de politie. Conditie kun je krijgen door naar de sportschool te gaan en daar uiteraard te sporten of door zelf iedere avond steeds een beetje meer hard te lopen oid. Misschien kun je voor jezelf een trainings schema maken waarop je bijhoud wat je doet ;)

Echt snel kan niet. Veel oefenen (trainen) is de enige manier. (De pestkoppen aanpakken is natuurlijk een betere optie, daarna kun je alsnog aan je conditie werken.)

Ik zou geen betere conditie willen hebben om van die pestkoppen af te komen, kaart het pesten aan bij je klasseleraar (als dat nog bestaat). Tip: probeer met de leider vd pestkoppen een zgn dialoog te houden, staat hij voor je, geef hem dan een stevig knietje. De realiteit is meestal dat wanneer je de leider goed heb aanpakt, die andere meelopers afdruipen, ze zijn nl net als honden, iedereen volgen die ze te vreten geeft en zelf niet kunnen nadenken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100