Wat is schuren in een discotheek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schuren is het tijdens het dansen tegen elkaar aanwrijven van de geslachtsdelen ( wel met kleding aan ) Dit gebeurt over het algemeen bij Surinaams dansen alsook salsa muziek soorten waarbij men tegen elkaar aan danst, Dat betekent niet dat je tijdens die dansen altijd aan het schuren bent, integendeel, het is een keuze.Tijdens het schuren ga je niet samen mee met de soepele beweging maar ga je een beetje contra op elkaar bewegen waardoor het zogenaamde schuren ontstaat. Normaal gesproken beweeg je samen vloeiend in 1 beweging met elkaar mee waarbij er geen sprake is van schuren.

de vrouw of meisje die met haar achterwerk tegen de man aan rijd. Toegevoegd na 4 minuten: even een link met video toegevoegd Toegevoegd na 7 minuten: nog een link van een forum waar het door scholieren besproken werd, lees vooral dat stuk over de erecties, zeer komisch

In een discotheek (vroeger dancing) is altijd een dansvloer aanwezig. Door het dansen wordt het aanwezige parket beschadigd, daarom wordt het soms geschuurd en opnieuw in de lak of was gezet. Dit is een aangenaam karwei dus daarom zie je het zo vaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100