Waar kun je gezellig winkelenin Nederland? En waar kun je vlotte herenmode vindenvoor een iets grotere maat ?

En is deze stad/dorp ook goed bereikbaar,met openbaar vervoer of de auto , kun je er
gratis parkeren, of moet je betalen.
Zo ja hoeveel ongeveer per uur.
Zitten er aparte winkels waarvan je zegt: daar moet je echt even kijken?
Misschien een speciale winkel wat betreft inrichting/ wonen/ accesoires/ aparte schoenen/ kleding/ etc ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Den Haag, mooie stad achter de duinen ;) Voor elk wat wils met een keur aan winkels, zeker ook voor grote maten (kleding en schoenen). Omdat het centrum van Den Haag zo groot is, kun je op alle gebied iets vinden. Er zijn veel leuke, zelfs exclusieve gadgetwinkeltjes. Voor inrichting en wonen is er de Megastores. Een enorm winkelcentrum net buiten het centrum met volop parkeergelegenheid. Prima bereikbaar met alle soorten van OV, zie link voor parkeergeld: http://www.parkerenindestad.nl/den-haag/algemeen/parkeren-den-haag.html En wanneer je van het strand houdt, pak je die nog even mee op de terugreis :)

Dit is nu typisch een antwoord dat je op de http://grotematen.startpagina.nl/ kunt vinden. Het leuke is dat de beheerder ook een prikbord heeft en als je de vraag dáár stelt deze ook op Goede vraag komt. Dan kijken er meer mensen naar.

Alles wat jij wilt is hier.

Rosendaal heeft een prachtig winkelaanbod. Etten-Leur ook prima Breda super.

Probeer het Designer Outlet Centre in Roermond eens. Of die bij Lelystad... Van het D.O.C. in Roermond weet ik dat je geacht word een parkeerkaartje van 2 euro (per dag) achter je ruit te leggen. Ze mogen je overigens niet bekeuren op een zogenoemd privé terrein. Dus als je die 2 euro niet uit geeft aan een parkeerkaartje kun je ook geen bekeuring krijgen... Grotere maten voor heren kun je vinden bij 'G&G Special sizes'. Dit zijn 7 winkels verspreid over het land... En wat noem jij een grote maat? Kan mezelf goed redden met een "2xlx7" en kleding is er tot 9xlx7 en 9xlb7. Maar in die laatste kan ik samen met de hele familie in... En in welke regio zoek je precies...

Je kunt ook gezellig online winkelen bij neckermann.com bijvoorbeeld, die heeft veel kleding in grote maten. Maar in Den Haag is het ook prima winkelen.

Ik wou eerst Amersfoort noemen, maar daar winkelen is eigenlijk pas leuk als je er de weg een beetje kent en van de grootste winkelstraat af durft te wijken. Utrecht vind ik ook erg leuk winkelen, en het is goed bereikbaar met het ov.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100