Uiterlijk woensdag 5 januari inleveren

Hoe moet ik dit zien, bovenstaande is gewoon een voorbeeld. Maar moet ik deze dan vóór op 5 januari inleveren of mag dit dan ook nog op 5 januari en dan voor 23:59.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit mag je in dit geval nog inleveren op 5 januari tot en met 23:59.

Woensdag kan nog, anders zou er staan "Uiterlijk voor woensdag..."

De laatste inlever mogelijk is op woensdag 5 jan. voor 24.00 uur.

Het laatste is het wiskundig correcte antwoord. Je moet het dus uiterlijk OP 5 januari inleveren. Als het om schoolwerk of om ander werk gaat, zou ik altijd even navragen of deze 'deadline' betekent dat het dan tijdens werktijd of tijdens de les moet worden ingeleverd. Mensen die deadlines stellen (leraren, bazen), houden niet van geintjes zoals 'Ja maar het was nog geen 24.00 u!', dus je maakt daar geen vrienden mee, terwijl je waarschijnlijk wil dat hetgene wat je moet inleveren serieus en onbevooroordeeld wordt bekeken.

tot woensdagnacht, voor 00.00 van de donderdag, zo werkt ht bij ons ten minste

Omdat je bij deze vraag niet vermeld,waarover het gaat,b.v lege flessen huiswerk een uitkeringsformulier is dat moeilijk te zeggen. Ik ga er van uit dat het (wat dat dan ook zijn mag) gedurende de openingstijden van de innemende instantie ingeleverd dienen te worden.

Het is simpel zo dat..zolang het nog woensdag is..kun je het inleveren. Dat houdt in dat je tot uiterlijk 11.59 plus nog 59 seconden niet in overtreding bent, Daarna dus wèl.. Groet, Ton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100