Waarom is paris Hilton zo beroemd?

ze heeft eigenlijk alleen maar veel geld...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze heeft een zetje gekregen door haar vader en haar geld, verder is het steeds een soort schaalvergroting geweest. Ze was bekend, en ze deed gekke dingen dus ze werd bekender, deed nog gekkere dingen, werd nog bekender, enz. enz. En dan heb je uiteindelijk iemand die heel bekend is, maar echt werkelijk niets kan.

Volgens mij is dat gekomen doordat er een privé pornofilm van haar gelekt was. Toegevoegd op 25-05-2009 15:29:33 Voor de rest begrijp ik heel de ophef om haar totaal niet en vind ik het persoonlijk totaal belachelijk.

Vanwege haar afkomst (haar vader heeft een hotel keten) en omdat ze bij feestjes de boel flink op stelten zette. Maar sinds ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was in een zelfgemaakte seksvideo die 'uitlekte' op het internet, heeft ze een model-, muziek- en filmcarrière kunnen uitbouwen

Papa Hilton (en zijn (later haar) geld)

omdat ze op een bepaalde manier grappig is. Kijk maar naar dat programma met haar ex bff Nicole. Naïef blond zijn :) Waarom komen programma's zoals Lekker Slim! op de buis? Omdat het zo dom is, dat je er af en toe wellicht even om kunt lachen (al is het zo nep als een boobjob)

Omdat je in het Hilton hotel zo lekker kunt slapen denk iedereen dat je dat met haar ook kunt.

Veel in de spotlights staan, dom blondje uithangen, veel geld hebben, veel beroemde vrienden hebben en natuurlijk ook nog een sextape. Dat zijn de ingrediënten van de "beroemdheid" Paris Hilton. Of ze er nou trots op moet zijn dat ze daarom beroemd is is natuurlijk een andere vraag.

Eigenlijk heb je het antwoord zelf al gegeven.... veel geld...

Dat is gewoon door de typische wisselwerking "peoplepress" en paris hilton zelf , die haar dagelijks handel en wandel perfekt weet te verzilveren, zelf zonder enig speciale prestatie. Dit zijn de uitwassen van onze mediamaatschappij. Het is finaal de koper van al deze blaadjes die maakt wat paris hilton is en dat bestendigt.

Waarschijnlijk omdat ze zo mooi is gecombineerd met haar sexbeest-image.

Omdat haar familie eigenaar is van een miljardenimperium en daardoor al vanzelfsprekend bekend is. Voeg daarbij de vele uitspattingen en vreemde gedragingen die voor de paperazzi aanleiding zijn omhaar intensief te volgen. Inmiddels is het een vicieuze cirkel geworden; de roddelpers volgt haar, zij doet rare dingen en de roddelpers volgt haar nog meer. Ondanks dat ze de indruk wekt dat ze 0,0 talent heeft, wat gezien haar familie best opvallend te noemen is.

Nee, ze heeft meer dan dat. Het meisje heeft een behoorlijke uitstraling en is een mensenmagneet. Ze heeft meer kwaliteiten dan jullie denken. En voor die reden is ze eigenlijk best een interessant figuur.

Behalve geld, beroemde vrienden, sextape... heeft ze nergens talent voor, its rather sad. Maar hey, ze is wel lekker bekend! En IK (!) vind haar niet mooi.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100