Denk jij dat de krediet crisis positief of negatief uitpakt voor (het bevorderen van) de multi culturele samenleving?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel positief, minder files én lagere brandstofprijzen... Niemand kreeg dat voor elkaar, maar de bankiers wel... Of het nu een multiculturele samenleving is of niet, het is een samenleving... en die pakt positief uit... Friedrich Nietzsche zei, alles wat je overleeft, maakt je sterker... Zo ook voor een samenleving, multicultureel of niet...

Negatief, want mensen die problemen hebben zoeken een zondebok, wat frustraties in de maatschappij veroorzaakt. Mensen die gelukkig zijn, zijn toleranter en zullen hun geluk met iedereen willen delen, en dan ook meer open staan voor "andere cullturen".

Bronnen:
de volgende verkiezingen zullen het wel...

Ik denk van niet. Mensen verliezen nu al het vertrouwen in de bank. Worden onzeker over hun geld. Geld speelt een belangrijke rol tegenwoordig. Mensen gaan minder van elkaar pikken en worden agressiever. Wat niet zulke beste gevolgen heeft (I think)

In onzekere tijden worden mensen minder tolerant en zoeken ze naar zondebokken. Het zijn nu even de bankiers, maar voor je het weet zijn het de Polen die hier 'al het werk stelen' van de 'gewone Nederlander'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100