Is het normaal om elke dag dezelfde vriendin over de vloer te hebben?

Uberhaupt elke dag volk in huis te hebben? (Als echtpaar, met inwonende kinderen gaat het al anders) Ik ben zelf opgevoed met het idee dat 2/3 dagen in de week meer dan zat is voor sociaal contact.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat normaal is kan voor iedereen anders zijn. Soms hebben vrienden een band met elkaar die lijkt op een familieband. Vrienden die elkaar elke dag zien en op zijn minst laten weten hoe het is. Zolang iedereen zich er wel bij voelt die er bij betrokken is dan lijkt het mij prima. Indien er toch zaken gebeuren die niet horen dan moeten die vrienden zelf even de grenzen leggen.

In eerste instantie ...wat is "normaal"? Dit betekent gemiddeld. Dus wat de gemiddelde Nederlander doet, wordt als normaal gezien. (Nou is het heel discutabel of wat de gemiddelde Nederlander aan muziek mooi vindt .dus. normaal is, laat staan of het qua gedrag zo gezegd kan worden.) Is het abnormaal? Voor de een wel , de kluizenaar die niemand wil zien zeker. Voor een druk gezin , waar iedereen de hele dag in een uitloopt al stukken minder. Ligt ook aan je leven, druk bestaan of niet, behoefte aan rust of niet. Is het abnormaal? nee. -Als iemand of een klein netwerk heeft of een hele goede vriendin waar je alles mee deelt, is het volkomen normaal. -Ik ken mensen die iedere dag om 9 uur 's morgens iemand (dezelfde) op de koffie krijgen, ik moet er niet aan denken, maar voor hen is het volkomen normaal. Antwoord Is het normaal? ja.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100