Hoe vraag je, je partner met humor ten huwelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wil je met me trouwen, en dan op huwelijksreis van 11 juni tot 11 juli naar Zuid-Afrika? Toegevoegd na 4 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=QxztXzzw8dc ;)

Keihard lachen terwijl je het vraagt :-)

ik heb je auto total los gereden uit schulgevoel wil ik wel met je trouwen. ter voorbereiding moet je dus wel zijn auto rammen. succes!

Tijdens een romantisch etentje in een Spaanse bodega,uiteraard met je stilettohakken aan,tijdens een vurige flamenco,met een roos tussen je tanden! Dan kan hij niet weigeren! En daar wil je toch helemaal geen ouderen bij!!!

Als je met me trouwt krijg je 1000 euro. Wedden dat ze moet lachen!

Via Goeie Vraag! En dan maar hopen dat hij/zij het gelezen heeft voor de vraag verwijderd wordt.... ;)

Een paar hele zware kettingen (ketenen) kopen en vragen of hij/zij die wil aanvaarden. En als hij/zij ja zegt een mooi gouden kettinkje ervoor in de plaats geven. (als hij/zij nee zegt, gauw naar de juwelier om de gouden ketting terug te brengen).

Zeggen dat je geen sex mag hebben voor het huwelijk vanwege je geloof!!!!

Hé, uh, alles goed en wel, met die proefrit en zo, maar het heeft nou toch lang genoeg geduurd. Ik hoop dat je er nou eindelijk uit bent: gaan we trouwen of niet?

Ga, op je vakantie, gewapend met bijv. de ringetjes van een frisdrankblik, of uit zo'n kauwgomautomaat, met hem zeilen, waterfietsen, of samen drijven op een luchtbed, en vraag, of hij samen varen met jou écht helemaal leuk vindt. Dan geef je hem een kletsende zoen, en doet dat ringetje bij hem om. Gewoon de hele kitsch-scene uit de film, min de violen...

Da's toch niet zo moeilijk op jouw hoge hakken: ¿Quieres casarte conmigo?

'Zeg schat, we hebben nu genoeg geoefend, zullen we nu voor het eggie gaan?'

We hebben erg moeten lachen om het huwelijksaanzoek van een vriend van ons. Zijn vraag: "Nou, zullen we dan maar..." haar antwoord: "Doe niet zo gek joh" Een uur later waren ze eruit dat ze het eigenlijk allebei wel meenden en graag wilden.

Een huwelijksaanzoek moet geen grap zijn, maar lief en romantisch!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100