Wat is de belangrijkste boodschap van de kerstrede ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De belangrijkste boodschap van de kerstrede is dat de koningin alleen daarin haar eigen mening mag ventileren. Bij andere (inter)nationale gelegenheden spreekt ze namens de Kroon (de regering)

vrede op aarde!

Vrede op aarde voor iedereen.

Ik neem aan dat je het over de kersttoespraak van koningin Beatrix hebt. Deze stond vorig jaar, 2009, in het teken van menselijk contact en naastenliefde. Dit sluit ook aan bij de bedoeling van Kerst.

de belangrijkste boodschap in een kerstrede naar het volk/burger toe is mond houden en doen wat wij zeggen. Alleen wordt het in de rede lief verpakt.

wees vriendelijk naar elkaar

Wees eerlijk tegen elkaar. En een vreedzaam leven!

AMEN....liefde voor alle mensen op heel de wereld.

Peace man,for everyone!

Nederlanders moeten stoppen met internetten, want de koningin verdraagt het niet dat van alle kanten en op alle niveaus info wordt uitgewisseld (niet zo verwonderlijk als je familielid van Bernhard, Mabel, een Zorreguieta, Christina e.d. bent). Het moet eens afgelopen zijn met het getwitter en gekwetter van jan en alleman die zich over allerlei onderwerpen een mening veroorloven. Zelfs over het koningshuis. Natuurlijk, deze woorden zijn niet als zodanig uitgesproken, maar ze waren toch wel degelijk door het heteaardappelgeluid heen te horen. En begrepen ook. Twit-twit-twit : de monarchie exit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100