Hoe kun je zorgen dat je niet meer gebeld wordt door telemarketingbedrijven? Het gebeurt meestal 's avonds tijdens het eten. Heel irritant!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zodra ik hoor : spreek ik met mevrouw ........? zeg ik ja, en spreek ik met iemand van telemarketing? Want ik ben aangemeld bij bel-me-niet....fijne avond nog !! Het duurt 6 weken, voor die registratie goed werkt.

Meld je aan bij het belmeniet register. Zie link. Succes.

Bronnen:
https://www.bel-me-niet.nl/

Ja hoor via belmijniet.nl helaas werkt dat ook niet voor de volle 100%. Maar altijd nog beter dan je helemaal niet opgeven. Verder gewoon ophangen als het je niet zint, ik heb dat ook moeten leren wat dat zit niet in mijn aard. ze willen ook zo iets opzetten voor colportage aan de deur, dat lijkt mij ook wel wat.

En doe tevens niet mee aan vragenlijsten op internet. hier staat in de voorwaarden dat ze je telefonisch mogen benaderen.

Geen anquetten of vragen lijstjes meer invullen op internet websites zoals (vul in en maak kans op een ipod) dus niet meer doen. Heb er ook last van. En als ze je bellen, zeg gewoon heb geen interesse in sorry! Dan houd 't vanzelf op denk ik. Suc6!

Bel me niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100