We hebben met de klas een 'ruzie' om helemaal niks. Gaat nu online al meer als een uur door. Hoe doe ik dit snel stoppen zonder een kant te kiezen?

Begon om helemaal niks. Er wordt gescholden enz. maar het verpest de sfeer in de klas en er is niemand die echt wil toegeven of zijn excuses wil aanbieden.

Toegevoegd na 2 dagen:
Iedereen bedankt voor jullie reacties. Ondertussen is de ruzie al weer opgelost en ik ga de vraag dus sluiten. Toch bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zeg dat beide partijen het schelden en beledigen direct moeten stoppen, ongeacht wie er nou gelijk of ongelijk heeft, en dat wie als eerste de ruzie voortzet moet de consequenties daarvan tegemoet zien. (Ervanuitgaande dat er consequenties bestaan en jij in een positie van macht bent een of meederen ergens aan te geven).

Zeg dat jij iig niet meer meedoet met dat kinderachtige gedrag om niets. Laat de vechtersbaasjes het verder maar uitzoeken.

Schrijven: Jongens,ik trek de stekker er uit want hier heb ik geen zin in. Als jullie met dit kinderachtige gedrag door willen gaan prima,maar dan zonder mij. Toegevoegd na 1 minuut: Je dan ook wel terug trekken en hierna niets meer beantwoorden want anders kom je niet geloofwaardig over.

Het hoogste goed is niet goed doen, maar niets doen. Zet je pc uit, kijk er niet naar en ga je eigen gang.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100