Is er een politicus die ooit zelf de gevolgen van zijn / haar beleid ondervonden heeft?

Ik bedoel dan schade aan huis door bouwwerkzaamheden, een nieuwe spoorlijn pal naast zijn / haar deur, afbraak woning door onteigening, overlast door nieuw jongerencentrum, drugsoverlast door verplaatsen van de overlast van de enen naar de andere plek etc. etc.

Ik heb namelijk het idee dat ze allemaal precies op de juiste plek wonen, daar waar dus nooit iets gebeurd. Rara hoe kan dat nou.....

Of bijv. een politicus die nu helemaal dement ergens ligt te vegeteren, alleen in een bed en maar 1x per week wat gewassen (gedept) wordt en wel drie maal daags onder de dope gespoten wordt om hem / haar in deze vergeterende toestand te houden.

Ik wil wel eens wat namen weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De maker van de Gatsometer, wordt regelmatig op de bon geslingerd, dat weet ik dan weer wel... En dat zal echt wel ook bij politici gebeuren, die zichzelf in de voet schieten... Namen vraag je... Ik kan alleen dit zeggen: Elke politicus is een goede totdat het tegendeel bewezen wordt... Maar het is zeker verdacht dat het toevallig nooit zo is dat ze getroffen worden en ik weet HEEL zeker dat de Betuwelijn niet door de tuin van enige landelijke politicus loopt...

Alle politici ervaren dagelijks de consequenties van hun beleid. Zij wonen en werken gewoon in Nederland en moeten zich gewoon aan de wet houden. Zij zullen ook te maken krijgen met de verhoogde AOW leeftijd, kilometerheffing enzovoort.

Pim Fortuyn vind ik wel een aardig voorbeeld...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100