ik heb sinds 1 dag een vriendje, en ik ben 11 jaar. ik wil een keer met hem uit. ik weet niet hoe ik het moet vragen. kunnen jullie me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon een stille hint geven bv. ik heb zin om naar de bios te gaan, (even wachten) ga je mee?? zoiets...

Wat versta je onder "uit"? Ik neem aan dat je niet 's avonds op stap mag. Met 11 jaar. En hoe oud is die jongen? Doe trouwens maar rustig aan hoor. Dat hebben jongens het liefste. Dus gewoon even kijken hoe het gaat. Dan samen iets leuks doen. Of samen huiswerk maken. Of iets eenvoudigs. Loop niet te hard van stapel.

1 dag is nog maar kort. Niet zo ongeduldig. Kijk eerst eens aan hoe het gaat. eEen weer of 2. Vraag hem dan of hij eens mee gaat fietsen of wat dan ook.

Zorg dat hij deze vraag leest, nadat je hem hebt verteld dat je een vraag op GV hebt gesteld.

Jammer je ze zit nog zo in je persoonlijke ontwikkeling, je eigen persoonlijkheidsvorming. Waarom zoek je niet een of meer leuke vriendinnen. Ik heb er zelf spijt van gehad dat ik te vroeg aan een vriendje begon. Je loopt risico vroeg gekwetst te worden. Alles wat je kiest heeft invloed op je toekomst. Sorry het is geen antwoord op je vraag. Je kunt er ook voor kiezen met een groepje vriend(in)en een uitje te verzinnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100