Waarom wordt "i'm lovin' it" van McDonalds met een kleine "i" geschreven i.p.v. "I'm"?

De "lovin'" begrijp ik wel, dat is spreektaal.

Toegevoegd na 2 uur:
Ik kan niet terugvinden hoe oud deze slogan is, maar als hij al bestaat sinds de oprichting in 1940 dan begrijp ik het helemaal niet omdat destijds er meer gelet werd op correcte spelling dan hedendaags, of niet?

Toegevoegd na 6 dagen:
Ik zou eigenlijk de vraag moeten sluiten, maar toch heeft niemand een antwoord gegeven waarvan er ook een bewijs is. Weet niemand het anders ga ik gewoon een keertje Mc mailen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat dan allemaal letters kleine letters zijn. Dat het vervolgens grammaticaal incorrect is, is niet van belang.

Wellicht net als dat Heineken de 'e'-tjes iets schuin schrijft/drukt, om er zo een eigen draai aan te geven. Een andere reden zou kunnen zijn dat kinderen zich aangesproken voelen, ipv de grote mensen? Kortom; het is een marketing-ding. Reclame richt zich via vele wegen op alle groepen.

Vanwege het woordbeeld. Het ziet er gewoon mooier uit.

ik denk ook dat mensen het vervelend / opschepperig vinden indien de IK met hoofdletters staat. Het is / voelt alsof je jezelf erg belangrijk maakt.

Het ziet er volgens hen gewoon mooier uit. In het Nederlands vind je ook overal fouten; woorden die worden afgebroken zonder streepje ertussen, alleen maar omdat men dat er lelijk uit vindt zien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100