Ik wil een geboortjekaartje schrijven voor kennissen maar weet niet wat? in de kaart staat hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon!

Ik vind alleen groetjes( NAAM)..... eigenlijk een beetje saai,maar weet ook niet wat ik als eigen tekst er in moet zetten. Iemand misschien een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan zet je onder de tekst in de kaart, en veel slapeloze nachten toegewenst en dan je naam.

Zoek op internet of verzin zelf een leuk gedichtje voor op het kaartje!

Bronnen:
http://www.gedichten.nl/

je kan er dingen bij zetten als: ik hoop dat hij mag groeien en bloeien. of dat hij maar net zo een grote voeten krijgt als zijn vader ;] het is maar net wat voor type mensen het zijn. succes!!!

Bijvoorbeeld: 'Een zoon! Dat moet met zulke ouders een prachtig kereltje zijn' Gefeliciteerd, Jojoz

of een paar andere open deuren die vaak worden opgeschreven: - geniet van de kraamtijd - wat een leuke naam hebben jullie uitgekozen - we wensen jullie het allerbeste toe anders: je kan ook een mooi geboortegedichtje googelen en erin schrijven.

Veel geluk met jullie drietjes. of Gefeliciteerd met jullie strontfabriek. (maarja, dat moet je zelf even inschatten of dat kan, ik ken ze niet) ;-)

Je zou ook een persoonlijke boodschap aan de nieuwe wereldburger kunnen meegeven, ipv aan de ouders.

je kan er een wens inschrijven als bv: we hopen dat hij een gezond, blij en gelukkig leven mag hebben, waarvan jullie deel mogen uitmaken

Je moet doen wat je hart je ingeeft.Als jij denkt ik schrijf er niks bij is dat ook goed.En anders zet je er bijvoorbeeld bij, lekker genieten van de kleine of een fijne kraamtijd toegewenst. Succes ermee.

Op internet staat voor elke gelegenheid wel een gedichtje,je kunt dat wat aanpassen en persoonlijker maken.

Deze tekst: Ik wens jullie veel geluk met jullie nieuwe zoon!

Jullie heel veel geluk gewenst met dit kleine wonder en voor het kleine wonder, dat jij met je ouders net zo gelukkig mag leven als zij met jou!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100