Wat is de ultieme relatietest?

Wat is dit voor jezelf en/of wat denk je dat de ultieme relatietest is voor de meeste mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In een super-klein tentje een week slecht weer hebben - als je elkaar na die week van klamme handdoeken, vochtige slaapzak, eindeloze verveling waar je invulling aan moet geven, en saaie 1-pansgerechten gegeten van plastic borden nog steeds lief en leuk vindt, kan je wel samen paarden gaan stelen......

Je schoonmoeder 2 weken te logeren hebben:-)

- Samen op vakantie die niet helemaal gepland verloopt. - Samen behangen.

Mijn ultieme relatietest is op dit moment.. Mijn man is vanaf 1 april thuis is! Hij heeft zelf ontslag genomen ( na 39 jaar werken bij een baas) om voor zichzelf te beginnen.

Wat wel heel veel zegt over je relatie, is als een van twee een ernstige ziekte krijgt of gehandicapt raakt. Dat legt een enorme druk op je relatie. Als je daar samen uit kunt komen, zit het zeker goed. Vaak zie je relaties kapot gaan als een van de twee ziek wordt. Toegevoegd na 3 minuten: Of samen een kind verliezen... Of een partner die psychische problemen krijgt... Kortom: Hou je genoeg van elkaar om samen of voor de ander iets verschrikkelijks het hoofd te bieden? Dit is geen relatietest die je van te voren kunt doen om te kijken of je bij elkaar past, en da's maar goed ook.. Dus: de ultieme relatietest is de tijd...de tijd zal het leren...

Zonder TomTom op vakantie met de auto en kijken of je relatie nog standhoudt als je vrouw je voor 12e keer een verkeerde afrit heeft laten nemen waardoor je al 4 rondjes om Parijs hebt moeten maken.

De hele dag naar GV zitten turen en kijken hoe je partner na een week reageert (als je het zo lang volhoudt)

Samen een IKEA-kastmeubel in elkaar zetten...

2 kinderen met problemen hebben.

Ik zag laatst een documentaire op tv. Ging over een man en vrouw die met elkaar getrouwd zijn. Die vrouw die was zo dement als een deur, en die man verzorgde haar. Die vrouw was totaal vergeten wie haar man was, en schold hem elke dag helemaal verrot. Toch bleef die man haar verzorgen, omdat hij wist dat hij haar beter verzorgt dan het tehuis. En als je je de hele dag laat onderspugen, uit laat schelden, en toch zo hard voor iemand werkt.. Dan is dat wel de ultieme relatietest denk ik.

Triotje.

Ontslag. Normaal zie je elkaar weinig en dan ineens heel vaak. Je zit elkaar op de lip, a.h.w.. Daar komt bij: de stress van het werkloos zijn en het niet weten hoe het verder moet/zal worden. Dat roept al snel irritaties op.

Mijn (ex!!)man en ik hebben samen een kind verloren! En dat heeft onze relatie niet aan gekund! Maar ik denk ook dat grote financiele problemen een behoorlijke aanslag op je relatie kunnen plegen. Als je leven onder druk komt te staan omdat je bijv. een eigen bedrijf hebt en dat gaat falliet, en er komen schuldeisers en deurwaarders aan de deur, dan word het heel moeilijk om je relatie staande te houden en samen een front te vormen. Ik vind het eerstgenoemde een grotere aanslag op je relatie maar ik heb in mijn directe omgeving gezien dat het tweede ook relaties kapot kan maken! Terwijl ik ook dacht, maar mensen waar maken jullie je druk over, het is maar geld........

Meedoen aan Temptation Island!

Natuurlijk voor de hand liggend: Een grote verbouwing ( Uit eigen ervaring, maar is helemaal goed gegaan)

je vriendin(die hij niet kent) helemaal laten flirten met je vriend en kijken of je vriend reageert, of trouw is aan zijn relatie. ;)

Een bouwval kopen en samen opknappen terwijl je geen kluservaring hebt.

Een voortent opzetten op de camping bij 32 graden of in de stromende regen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100