Wat is het mooiste compliment dat je wel eens gekregen hebt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ik de ogen van mijn meester zag en ik geen verschil zag in mijn eigen ogen en in die van de meester... Dat was een compliment dat ik graag koester in het verleden... Ervan uitgaande dat het verleden niet bestaat, maar goed, dat dan even terzijde...

Toen mijn vriendin zei, je bent het beste wat me is overkomen en wil altijd bij je zijn. Jammer genoeg was het 3 dagen later uit door een ''stoker''.

Een goede vriendin zei eens tegen mij bij een afscheid: "Blijf zoals je bent!". Dat vind ik tot de dag van vandaag het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb.

jij bent ondanks je drift iemand die heel veel begrijpt.....

In mijn werk ben je niet al te lang een team - als je weer komt werken, zit je in een ander team, en je ziet mensen soms maanden- of jarenlang niet terug....We zijn er natuurlijk op geselecteerd om dat te kunnen en fijn te vinden, en weten niet beter. Na zo'n werkperiode van zo'n 6 dagen was ik onderweg naar de bus, toen iemand me achterna riep:"Hé M., kan ik jou voor de volgende keer wéér boeken?" Zingt nog steeds in me, als het allemaal eens wat minder gaat......

"Je hebt echt iets in mijn leven betekend." Dit zei een leerling die ik ondanks zijn erge vorm van dyslexie toch aan een voldoende kreeg voor zijn eindexamen Nederlands.

Je bent de liefste mamma van de hele wereld!

De scheidingsadvocaat die tegen me zei: "Ik kan aan uw verhaal horen dat u het belang van het kind voorop stelt, dat maak ik niet vaak mee."

"Je bent mooi, lief, aardig, grappig en intelligent...zulke mensen zoals jij kom je echt niet vaak tegen. Jammer dat je het zelf nog niet ziet."

"Fuck jij onthoudt ook alles!" was wel een leuke.

You're perfect in love... Een compliment van mijn vriend waarbij ik even een traantje moest laten.

iemand zij is tegen mij dat ik nooit klaag, ik vond het een sterk kompliment

ik ben gek op jou .... vind ik nog liever klinken dan ik hou van jou

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100