Van wie leer jij altijd wel iets?

Je hebt van die figuren die altijd wel iets weten te vertellen wat je nog niet wist. Wie zijn dit? Leraren? Vrienden met interessant beroep? Wat leren ze je zoal?

Weet jij het antwoord?

/2500

van csi en house.

Leuke series op televisie. Mijn docenten.. Ze vertellen de meest leuke onzin en daarom is het juist zo leuk.

Van alle mede GV-ers natuurlijk!

Veelal ouderen met een enerverend leven achter zich. Veelal leer ik daarvan: relativeren

Toe hij nog leefde mijn vader, een wandelende encyclopedie. Tegenwoordig leer ik het meeste van Wikipedia en uiteraard de interessante antwoorden die ik hier op GV lees op de meest uiteenlopende vragen. Echt top wat sommige mensen schrijven.

Ik leer vooral van het vragen beantwoorden. Dan weet ik het wel ongeveer, maar ga nalezen in mijn boeken of op internet en probeer een argument of antwoord te formuleren. Door de vraag te beantwoorden leer je er ook veel van.

Van ieder ander mens!

Van niemand in het bijzonder, maar iedereen om me heen. Toegevoegd op 10-06-2009 20:24:22 Correctie: Van niemand in het bijzonder, maar iedereen in het algemeen. Komt op hetzelfde neer, maar zo klinkt het mooier ;)

Meestal als ik iets leer, leer ik dat van mijn leraren. Niet van alle leraren, van sommige leer ik niks. Dat wat ik leer zijn gewoon de basis dingen van de vakken. Soms leert een leraar me iets van het leven.. Van vrienden leer ik ook veel, maar dan vooral hoe mensen denken en wat voor meningen mensen kunnen hebben.

Stagiaires.

Van mijn opa, Ik vind het zo leuk dat mijn opa een passie heeft voor ruimtevaart terwijl hij al ver in de 80 is gaat hij naar lezingen all over the place in Nederland. Hoewel ik me er niet echt in verdiep steekt hij me aan met zijn enthousiasme als hij erover praat. Verder is hij marinier geweest dus heel wereldwijs en deelt hij alles als je ernaar vraagt. Hij was mijn vraagbaak voor GV bestond!

De natuur leert mij buigen voor de waarheid... En elke keer weer zie en voel en ervaar en leer ik weer dingen... Elke keer...

mijn cliënten -volwassenen met een verstandelijke beperking- leren mij telkens weer hoe toch om te gaan met een wereld waar je niks van begrijpt... en dan toch gewoon jezelf te blijven... ze leren het mij niet door het te vertellen, maar ze doen het gewoon voor...

Mr. Feeny uit Boy Meets World. Wat was dat vroeger een geweldige opgroeiserie!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100