Een collega vertelde me dat er alleen in nederland sauna's niet gescheiden zijn Is dat zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik de grote hotels Westin, Hilton enz ben ik nog nooit een gemengde sauna tegengekomen en de vele sauna's die ik in het buitenland heb bezocht (gay of niet) waren nooit gemengd. Als jij in NL gemengde sauna's kent, dan is het antwoord dus JA Toegevoegd na 54 seconden: En als er vrouwen waren, dan waren dat altijd prostituees Toegevoegd na 3 uur: Moet wel toegeven, dat ik in het buitenland nooit naar een gemengde sauna buiten de hotels heb gezocht. Als ik een sauna in de gele gids opzocht bleek het altijd een gescheiden sauna te zijn.

Ook in Duitsland ben ik heerlijk met mijn man samen naar de sauna geweest. Nee, het is dus niet zo.

Feit is wel, dat de sauna's in de meeste andere landen niet gescheiden zijn. Zelfs in Finland, het saunaland bij uitstek zijn de sauna's niet gemengd. Gemengde sauna's heb ik zelf wel aangetroffen in Duitsland en Oostenrijk.

Ook in Tsjechië zijn gemengde sauna's. Al moet je daar wel vaak zwemgoed aanhouden. Toegevoegd na 3 minuten: Oh ja, en in Groot Britannië ben ik in gemengde sauna's geweest waar naaktheid geboden was.

In Nederland heb je wel degelijk gescheiden sauna's. Ik denk dat je zowiezo meer gescheiden sauna's hebt dan gemengde sauna's.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100