Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Omdat Assad niet wil vertrekken. En hij daar in gesteund wordt door Iran en door best een grote groep Syriërs . Hij zegt als ik weg ga nemen de terroristen het over . De oppositie zegt hij moet weg ! Anders geen oplossing !! De oppositie is verdeeld en die wordt ook door diverse groeperingen gesteund met als gevolg ze bestrijden elkaar ook nog eens . Het is heel ingewikkeld diverse bevolking's groepen met ook weer een andere uitleg Vd islam ( sjiieten en soenitische strijders ) ook nog een kleine zeg wat liberale stroming en dan nog al Qaida strijders die een enorme strijdgroep daar hebben het is heel moeilijk . Daarbij Rusland heeft al zeg 50 jaar daar een ijs vrije haven , ja die wil die ook niet kwijt . De oplossing ligt bij de Arabische wereld Rusland en zeker bij Iran en Turkije
En niet bij Amerika of Europa . Zo dra die daar orde op zaken zouden stellen keert iedereen zich tegen hen daar . Dus het is onmogelijk daar wat aan te doen voor het ( zgn) westen . Het is een strijd tussen diverse bevolking's groepen en diverse uitleg van de Islam en het gaat om de macht en ja het is afschuwelijk ! Dus een Arabische vredesmacht zou de enige oplossing zijn volgens mij maar wie ben ik !!?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding