hoe heten de belangrijkste personen bij de pvv en wat is hun functie

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze zijn allemaal even belangrijk binnen de partij,alleen staat Wilders bovenaan omdat hij ook het enige lid is van de partij. Voor de functie's van elk partijlid kun je op de link kijken want dit is te veel om hier op te noemen. http://www.pvv.nl/index.php/fracties/tweede-kamer.html

De belangrijkste personen bij de pvv zijn: Agema, M. / Beertema H.J. / Bosma, M. / Dijck, A.P.C. / Fritsma, S.R. / Graaf, M. de / Graus, D.J.G. / Helder, L.M.J.S. / Klaveren, J.J. / Klever, R.J. / Madlener, B. / Roon, R. de / Vliet, R.A. van / Wilders, G. De uitgebreide functies van sommigen, zijn hier teveel om op te noemen. Type de naam van een persoon in b.v.: "Agema M pvv" in en je krijgt meer dan alleen de functie van Fleur te zien. Enz... bij de andere namen. Succes ermee !

Daar de PVV nog steeds maar 1 lid heeft is er niemand anders belangrijk dan het enigste lid, dit lid heet toevallig Wilders. Alle andere personen die het lid assisteren zijn vrijwilligers die voor de heer wilders werkzaamheden verrichten, echter hebben ze officieel geen zeggenschap binnen de PVV. Zie de site van de PVV waarop je enkel je eigen aan kunt melden als vrijwilliger en niet als lid.

Bronnen:
http://www.pvv.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100