Waar vind ik een artikel waarin op een objectieve manier wordt uitgelegd wat de economische consequenties zijn als we uit de EU stappen?

Wilders wil uit de EU stappen. Tegenstanders roepen dat dat het stomste is wat je kan doen. Ik wil zelf een mening vormen, maar het is ingewikkelde materie.
Daarom zou ik graag meer lezen over de financieel-economische voors en tegens van een afscheiding. Waar vind ik die (objectieve!) informatie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Volkskrant: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/7264/Schuldencrisis/article/detail/2899300/2011/09/09/Wat-zijn-de-gevolgen-voor-Nederland-als-het-de-euro-verlaat.dhtml

Het antwoord op je vraag vind je niet in 1 artikel.Zoals je zelf al aangeeft is het een financieel-economische ingewikkelde materie. Er zijn al 2 rapporten verschenen met de gevolgen van het teruggaan naar de gulden.Het ene is er positief,en het andere negatief over.Het is maar net wie de opdrachtgever is.;-) Volg zoveel mogelijk financieel analisten en economen om zelf een' objectief' beeld te vormen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100