Wie zou een goede opvolger voor balkenende zijn, en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wilders... Niet omdat ik hem goed vind maar omdat ik hem niet goed vind... En hoe sneller hij de macht heeft, hoe sneller hij door de mand zal vallen en hoe sneller wij allemaal Wilders vergeten zijn...

De voorzitter van de SER, Alexander Rinnooy Kan. Een wijs en breed denkend man, die veel ervaring heeft en door de meeste partijen en instanties wordt gerespecteerd.

De partijleider van de grootste partij lijkt me de logische opvolger. Toegevoegd na 1 minuut: Omdat het (bijna) altijd de partijleider van de grootste partij is.

Horst Schlämmer

Peter R de Vries, hij lijkt onafhankelijk en mensen geloven in hem. Met hem als premier heeft Nederland altijd een alibi!!

Iemand met charisma en die ben ik nog niet tegengekomen als ik zo zie wat er in de kamer zit. Ik heb hem ook nog niet gehoord overigens. Een man die boeit en waar je naar moet luisteren, Hij is er nog niet, dus of we wachten nog af, of hopen dat we een vrouw krijgen. Een type als "ijzeren Maggie",of buurvrouw "Angela",die doen het toch niet slecht. Helaas heb ik die ook nog niet in de kamer gehoord of gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100